Reiger revisited


In lang vervlogen tijden, toen het voorjaar nog zomer was, heb ik een dringende oproep geplaatst voor het behoud van de plastic reiger. De Vereniging Tot Behoud Van De Plastic Reiger komt nog niet echt van de grond, maar dat is een kwestie van tijd, neem ik aan.

Ter aanmoediging deze foto, waarop een schoolvoorbeeld van plastic reiger de steiger staat te bewaken, met zijn trouwe vrienden de plastic kikker en de plastic eend. Ontroerend is het om het te zien hoe deze trouwe dieren zich jarenlang roerloos van hun taak kwijten.

Bij deze breid ik de doelstelling van de vereniging uit. Laten wij streven naar het behoud van plastic dieren, in het algemeen en de plastic reiger in het bijzonder. Omdat VTBVPDIHAEDPRIHB niet zo lekker bekt, stel ik voor de vereniging "Plasdier" te noemen (een samentrekking van "Plastic" en "dier", zo zult u begrijpen).

Stuurt uw foto's van plastic dieren in, zodat wij kunnen inventariseren hoe het gesteld is met deze trouwe kameraden. En wilt u een materiële bijdrage leveren? Een plastic reiger is al te koop voor € 16,95 bij het betere tuincentrum bij u in de buurt.

Plastic dieren, hou ze levend!

Geen opmerkingen: