Heel Holland Helpt

Het is nu echt zo ver. Dieper zakken dan dit kan niet. Ik maak reclame voor een RTL4 programma in dit stukje, dus stop maar snel met lezen. Het belangrijkste van dit stukje is dat Google het leest.

Ik heb, behalve een luidruchtige bovenbuurvrouw, ook nog een hyperactieve buurman met een groot hart. Hij heeft zich opgegeven voor een nieuwe Wendy van Dijk doet tranentrekkende dingen voor de mensheid show onder de naam Heel Holland Helpt. Mijn arme buurman heeft 1000 euro gekregen en een videocamera en de opdracht om mensen blij te maken.

Gelukkig houdt hij niet van stilzitten. Hij heeft het ambitieuze plan opgevat om van die 1000 euro 15000 te maken, zodat de speeltuin opgeknapt kan worden bij een tehuis voor geestelijk gehandicapten.

De eerste activiteit is een sponsor skate en hardlooptocht bij de Maarsseveenseplassen aanstaande woensdag 12 september om 15.00 uur. Wil je Don helpen klik dan hier. Google registreert dat en zet de site hoger in de rangschikking. Dat kan Don wel gebruiken want hij heeft nog precies 2 weken om zijn plannen te realiseren.

Zelf meeskaten of Don sponsoren is natuurlijk nog geweldiger. Enne, de site is nog "under construction".

1 opmerking:

Anoniem zei

nou vooruit! :-)